Bouwen door Bouwbedrijf Jolink BV

Duurzaam bouwen
 
Sinds jaar en dag hebben wij het vertrouwen van veel vaste klanten. U kunt bij ons terecht met elke wens op bouwgebied, zoals nieuwbouw, verbouw, boerderijen en restauratie. Ons werkgebied ligt met name in de Achterhoek waar wij bouwen, verbouwen, renoveren en restaureren voor zowel particulieren als de zakelijke sector. Wij werken met kwaliteitsmaterialen, vakmensen en hebben oog voor een goede afwerking. Een duurzaam gebouw is onze zorg.
 
 
Bouwgarant
 
Als Bouwgarant-aannemer moeten we voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden wij periodiek getoetst. Met Bouwbedrijf Jolink als BouwGarant-aannemer bent u ervan verzekerd dat u een vakman inschakelt die uw wensen optimaal verwezenlijkt.
 

Als Bouwgarant-aannemer zijn wij in staat om een verBOUWgarantie af te geven. Als klant sluit u hierdoor onder meer risico’s uit met betrekking tot constructiegebreken en gebreken bij oplevering van de werkzaamheden. Dit garantieproduct is alleen bij de Bouwgarant-aannemers af te sluiten. Wilt u hier meer over weten, klik dan hier. 

 

Lees hier wat onze klanten vinden